слайдер

Защо ние?

В  страната съществуват много фирми за продажба, монтаж и сервиз на климатични и битова техника.

С избора на фирма Клима Сервиз Ямбол  Вие получавате сигурност, качество и професионално отношение. Фирмата разполага с екип изграден от специалисти, притежаващи дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки и проекти. Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкият ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим и найпретенциозния клиент.

 

Дейността на фирмата обхваща:

  • продажба

  • доставка

  • монтаж

  • дистрибуция

  • гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Клима Сервиз Ямбол  затваря кръга от услуги: технически решения – извън гаранционен сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

 

КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА  са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност фирмата се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.

 

Клима Сервиз Ямбол  предлага голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи.

Марки климатици.

 

Клима Сервиз Ямбол ЕООД

е оторизиран дилър за продажба,монтаж,гаранционен и извън гаранционен сервиз  на марката Mitsubishi Electric

 

 

също така предлага и широка гама от модели на битови и промишлени климатици: Panasonic, Daikin, Fujitsu, Samsung, LG, Toshiba, General Fujitsu, Treo , Hitachi, Chigo, Haier , Midea и други . Освен това от фирмата  можете да закупите, както климатична техника така и Бойлери, Вентилатори, Конвектори и резервни части за всички видове климатична и битова техника. Нашите технически специалисти са винаги на разположение, за да Ви помогнат в избора и монтажа на всички видове техника, който предлагаме.

Специалистите от нашата компания извършват ремонт и обслужване, в собствения ни сервизен център. На всички видове климатична техника, която предлагаме.

Фирмата притежава сертификат за  правоспособност Първа Категория  за извършване на: Проверка за херметичност на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи 3 кг. или повече флуорни парникови газове, съдържащи 6 кг. или повече флуорни парникови газове. С херметични системи, които са етикирани като такива: Извличане, монтаж, поддръжка или сервизно обслужване.

Мисията на Клима Сервиз Ямбол ЕООД е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с доказан произход. Всичко, което проектираме, монтираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологични норми. Удовлетворението на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас.

 

11апр. 2017
slider-5

Купи на изплащане Клима Сервиз Ямбол ЕООД предлага гъвкави лизингови схеми за всички климатици от електронния каталог. За целта компанията има сключени официални договори с UniCredit Consumer Financing. Разнообразните условия, които ни предоставят нашите партньори, позволяват да бъде намерено подходящо и гъвкаво решение за всеки клиент. Кандидатстването за одобрение на стоков кредит може да се осъществи още…